Registreren  Inloggen
zondag 25 juni 2017
Site » Over VBcentral  
Introductie en geschiedenis
Introductie VBcentral
VBcentral is een Nederlandstalige community site primair bedoeld voor Microsoft Visual Basic ontwikkelaars. Het voorziet programmeurs in zowel Nederland als België van een grote diversiteit aan artikelen, tips & trucs, nieuws, codevoorbeelden, kortingsacties en allerlei andere informatie die te maken heeft met Visual Basic, .NET of ander gerelateerde onderwerpen. Kortom: alles wat een VB developer interesseert.

VBcentral richt zich voornamelijk op de professionele Visual Basic programmeur. We hebben echter ook hobbyisten voldoende te bieden. We zijn er klaar voor om een grote rol te spelen in de adaptatie van Visual Studio en aanverwante producten.

VBcentral biedt iedereen gratis registratie. Het enige dat u hoeft te doen om toegang te krijgen tot al onze bronnen is u te registreren. We zijn een serieuze community en alleen serieuze registraties worden gehonoreerd. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. U kunt zich hier gratis registreren.

Ontstaan VBcentral
VBcentral is in het leven geroepen door André Obelink en Willem van den Broek, twee personen die reeds langdurig met Visual Basic (en voorgaande versies van Microsoft Basic) werken en al sinds 1995 zeer actief zijn in de Nederlandse Visual Basic community.

Voor contactgegevens kunt u deze pagina raadplegen.

 Geschiedenis VBcentral
VBcentral is oktober 2005 opgezet als vervolg op de succesvolle Visual Basic Groep. Na 10 en een half jaar waren wij ervan overtuigd dat er dringend behoefte was aan een aantal vernieuwingen, waarbij een betaald lidmaatschap van een gebruikersgroep uit de tijd was. Mede om achterliggende organisatorische redenen is ervoor gekozen om een geheel nieuwe community, in een nieuw jasje en met een nieuwe naam op te zetten.

Sinds september 2010 is onze website geheel vernieuwd met Blog functionaliteit en een vernieuwd forum.

Sponsors
Volg ons via TwitterVolg ons op LinkedIN    Volg ons op LinkedIN    Volg ons via de RSS feed
Copyright 2005-2016 VBcentral.nl   |  Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst