Welkom op onze vernieuwde website!

De afgelopen tijd is het wat stil geweest op onze website, maar we hebben goed nieuws! De website is compleet vernieuwd en vanaf nu weer te benaderen met de moderne browsers op ieder device! 

Het forum was helaas niet meer over te zetten naar een nieuwe omgeving, maar we willen het forum wel voortzetten in een nieuwe maar vooral moderne omgeving met behulp van Slack. U kunt zich hiervoor abonneren en aansluiten bij de programmeer discussies op Slack. Hier vindt u meer informatie. 

We willen de website verder nieuw leven inblazen door weer regelmatig blogs voor u te schrijven en nieuws te verzamelen, zodat u op de hoogte blijft van het (VB).NET nieuws en overige zaken.Tevens gaan we weer regelmatig online VBwebinars organiseren waar u gratis aan kunt deelnemen. Daarnaast zullen we weer workshops gaan organiseren op de zaterdagen waar u tegen een kostendekkende vergoeding aan kunt deelnemen. Deze workshops waren altijd erg populair en geliefd onder u. 

We wensen u veel plezier op onze website. En heeft u commentaar of aanbevelingen stuur ons gerust even een email op info@vbcentral.nl

Met vriendelijke groet, 

VBcentral Team

André Obelink | Arjan van Huizen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat op VBcentral gebeurd. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief! »

Over ons

Wij zijn gek op het Microsoft .NET ontwikkelplatform en haar ontwikkeltalen, maar we hebben een sterke voorkeur voor Visual Basic .NET! »

Neem contact op

VBcentral.nl
Bataafseweg 20
7101 PA Winterswijk
Nederland
+31 (543) 538 388
info@vbcentral.nl