Registreren  Inloggen
zondag 25 juni 2017
Evenementen » VBwebinar  
Webinar VS2015 (RC), dinsdagavond 30 juni 2015 van 20.00 tot 21.30

Aankondiging

Op dinsdagavond 30 juni 2015 van 20.00 tot 21.30 organiseert VBcentral - voor de eerste keer - een webinar.

Achtergrond

De afgelopen jaren heeft VBcentral verschillende VBevents georganiseerd. Dit leverde soms wat praktische problemen op. De problemen waar wij tegenaan liepen waren gerelateerd aan het feit dat onze leden in alle hoeken van Nederland en België wonen. Voor de Nederlandse leden probeerden we een zo centraal mogelijke locatie te vinden. Voor onze Belgische leden was de afstand, geheel begrijpelijk, een nog groter probleem. Een ander probleem is het vinden van een betaalbare locatie op dit moment. Wij denken dat de interesse voor VBevents door de reistijden wat minder is. En doordat relatief weinig deelnemers dan de kosten voor de locatie moeten delen, wordt de bijdrage per persoon weer relatief duur.
Om deze problemen te tackelen, hebben we bedacht dat het tijd wordt voor een webinar. Oftewel een VBevent via internet. U heeft geen reistijd en -kosten en er zijn geen uitgaven nodig om een locatie te huren. U kunt vanaf uw eigen computer geheel gratis deelnemen.

Inhoud

André Obelink en Arjan van Huizen nemen u mee in Visual Studio 2015 (RC) en laten zien wat er nieuw is in deze versie en in het .NET framework. Microsoft heeft heel veel nieuwe en handige 'features' gebouwd die het werken in Visual Studio erg fijn maakt.
Na deze sessie krijgt u ruim de gelegenheid om vragen te stellen, en uw vragen kunt u tijdens de sessie ook alvast typen in het chat window.

Procedure

Na inschrijving krijgt u per e-mail een link waarmee u kunt inloggen. De link zal de webversie van Skype for Business (voorheen Microsoft Lync webversie) installeren of gebruik maken van uw Skype for Business op de computer.

Aanmelden voor dit VBwebinar

Klik om u aan te melden.

Copyright 2005-2016 VBcentral.nl   |  Privacybeleid  |  Gebruiksovereenkomst